ТРИХОЛОГІЯ (ЛІКУВАННЯ ШКІРИ ГОЛОВИ ТА ВОЛОССЯ)

Випадіння волосся (алопеція). Одна з найпоширеніших проблем, пов’язаних з волоссям — випадіння волосся, на яке скаржиться більшість сучасних людей. Причини, що викликають облисіння, досить численні, тому лікування випадіння волосся повинне починатися з всебічного обстеження і постановки діагнозу. Від нього залежить вибір методу, за допомогою якого трихолог буде проводити лікування випадіння волосся.

Ось тільки деякі причини, які можуть спровокувати випадання волосся або навіть повне облисіння, як у чоловіків, так і у жінок:

  • гормональні порушення в організмі (для цього буде корисна консультація трихолога, щоб встановити причину);
  • патологія внутрішніх органів, в тому числі і хронічна (найчастіше, щитовидної залози або шлунково-кишкового тракту);
  • генетичний фактор — найпоширеніша причина, що викликає облисіння у чоловіків;
  • тривалий прийом деяких лікарських препаратів і медичних процедур;
  • зниження імунітету, дисбактеріоз, дефіцит вітамінів і мікроелементів;
  • шкідливий вплив зовнішнього середовища — радіація, низькі температури;
  • застосування неякісних засобів догляду за волоссям;
  • різні захворювання шкіри голови (кваліфіковані послуги трихолога дозволять ідентифікувати причину і знайти методи усунення);
  • випадання волосся може бути спровоковано стресом і недосипанням, дієтами.

Лікування випадіння волосся

У більшості випадків лікування випадіння волосся починається з внутрішньої терапії і включає в себе індивідуально підібраний комплекс вітамінних, мікроелементних, стимулюючих засобів. У поєднанні з препаратами, які рекомендує лікар-трихолог для домашнього застосування, процедури, який проводяться в клініці, дають стійкий позитивний ефект, і лікування волосся просувається успішно: відновлюється структура волосся, активізуються процеси регенерації.

У нашому Центрі INSPIRE трихолог проводить такі процедури:
1.  Консультація і призначення схеми лікування вдома.

2.  Лікувальні процедури в Центрі INSPIRE:

· Фізіотерапевтичні процедури

· Мезотерапія волосся

· Нанесення активних топічних засобів

· Масаж волосистої частини голови

Фото: до і після лікування

Призначення схеми лікування

Лікар-трихолог розписує лікувальні засоби, в залежності від виду алопеції. Пацієнт приймає збалансовані препарати, а також використовує спеціальні зовнішні засоби (шампуні, лосьйони, сироватки). Цей етап є одним з основних в лікуванні алопецій і повністю залежить не тільки від компетенції лікаря, а й відповідальності пацієнта.

Фізіотерапевтичні процедури

Лікування волосся за допомогою фізіотерапевтичних процедур, таких як масаж або електрофорез, теплові процедури. Так, наприклад, кріомасаж, заснований на ефекті розширення судин і приплив крові. Процедура приємна, ефективна і не дорога. Д’Арсонваль покращує кровообіг в волосистої частини голови, викликає прилив крові до фолікулів і росткових зон волосся.

Мезотерапія волосся

Мезотерапія — це внутрішньошкірне введення активних засобів. У класичний сеанс мезотерапії волосся включені препарати, які мають судинорозширювальну дію, містять цинк і селен. Цинк стимулює поділ клітин в росткових зонах волосся, селен — прекрасний антиоксидант.

У Центрі здоров’я і краси INSPIRE, крім класичної мікроелементної мезотерапії, трихолог проводить процедуру «мезотерапія волосся HL».

До складу коктейлю HL крім вітамінів, мікроелементів і амінокислот, входять 3 унікальних компоненти: глутатіон, фібробластний і васкулярний фактори росту.

Глутатіон живить волосяні фолікули, бере участь в клітинному метаболізмі і є найпотужнішим антиоксидантом. Васкулярний фактор росту забезпечує зростання і розвиток судин, які живлять волосяний сосочок. А саме недостатність кровообігу в цибулині волосини часто буває причиною випадання волосся. Фібробластний фактор росту з’єднує шкірні сосочкові клітини і запобігає клітинній міграції, забезпечуючи збереження необхідної кількості клітин для стимулювання росту волосся.

Нанесення активних топічних засобів

Лікування облисіння за допомогою нанесення активних лосьйонів, гелів, масок. Залежно від виду алопеції, трихолог підбирає лікувальний засіб для використання в умовах Центру INSPIRE, а також для домашнього догляду. Це і препарати, що покращують кровообіг у волосяній цибулині, і вітамінні комплекси, а також великий арсенал натуральних похідних (екстракти гінгкобілоба, кропиви, каоліни, проціанідоли винограду і т.д.). Застосування цих лосьйонів і гелів в комплексі з фізіотерапевтичним впливом робить їх проникнення більш глибоким, а ефект вираженим. Волосся не тільки менше випадає, збільшується в об’ємі, стає блискучим і зменшується відсоток сивини.

Масаж волосистої частини голови

Спеціальні масажні техніки волосистої частини голови, а також шийно-комірцевої зони.

Послуга

Час, хв

Ціна, грн

Огляд та консультація трихолога (трихоскопія)

30

700

Мезотерапія волосистої частини голови

45

1000

Масаж голови

45

650

Фізіотерапевтичне лікування (д’Арсонваль, кріотерапія)

45

600

Інша патологія волосся

Крім випадіння волосся, безліч патології волосистої частини голови часто викликають незадоволеність власною зовнішністю. Одні з найпоширеніших:

  • себорея (лупа): суха і жирна;
  • ламке (посічене) волосся;
  • грибкові та бактеріальні захворювання шкіри голови.

Мати доглянуте і здорове волосся — природне бажання людини, яка дбає про власну зовнішність. Трихолог нашого Центру грамотно проведе консультацію і розробить для Вас індивідуальну програму лікування шкіри голови і волосся. Нехай Ваше волосся стане предметом Вашої гордості і краси!

Чекаємо Вас в Центрі здоров’я і краси INSPIRE!

Наші телефони в Києві: 063-715-32-88, 068-855-66-86

Задать вопрос специалисту






    Ваше имя (обязательно)

    Ваш e-mail (обязательно)

    Ваш телефон

    Ваш вопрос

    Введите код с картинки
    captcha  

    Поделитесь с друзьями